Informacije Blog Nove veterinarske usluge

Nove veterinarske usluge

Pin It

Vetland novosti

Novosti u veterinarskoj ambulanti VETLAND!

U skladu sa strategijom pružanja kvalitetnih usluga i praćenjem najnovijih trendova iz oblasti veterine, u VETLAND je započeto pružanje niza novih usluga.

 

 

 

  • Početkom aprila 2013. god., prvi u Šumadiji smo dobili LICENCU za obavljanje ''RADIJACIONE DELATNOSTI U OBLASTI RENTGEN DIJAGNOSTIKE U VETERINARSKOJ MEDICINI''.
  • Već nekoliko meseci kod nas se izvode operacije OSTEOSINTEZE i sanacija preloma kostiju kod pasa i mačaka.
  • U oblasti Stomatologije počeli smo sa saniranjem Fraktura donje i gornje Mandibule. 
  • U oblasti OFTAMOLOGIJE uveli smo još dva testa SCHIRMER STRIPS kojim se ispituje nivo lakrimacije i funkcionalno stanje sužnih žlezda i suznih kanala. Drugi test je FLUORESCEIN SODIUM koji služi za dijagnostikovanje kornealnih i konjukivalnih problema.
  • HEMATOLOŠKE ANALIZE - KRVNA SLIKA - Kod nas u stanici radimo analize krvne slike pasa, mačaka, goveda, svinja  i dr. Hematološki aparat na kome radimo spada u najsavremenije analizatore namenjenih upotrebi   isključivo u veterinarskoj praksi. Uz minimalnu količinu uzorka, rezultati se dobijaju u roku od 60 sekundi. Krvna slika obuhvata 18 parametara.

 

DODAJ KOMENTAR

Sigurnosni kod
Osveži

Flash info

Početkom aprila 2013. god., prvi u Šumadiji smo dobili LICENCU za obavljanje ''RADIJACIONE DELATNOSTI U OBLASTI RENTGEN DIJAGNOSTIKE U VETERINARSKOJ MEDICINI''!

Site Translate

Email lista

Vetland Social

Online posetioci

Imamo 8 gostiju na mreži
Share/Save/Bookmark