O NAMA

Vetland info

Pin It

Opšti podaci o VETLAND-u

o_nama
Ambulanta VETLAND osnovana je 25.01.1996. godine u Kragujevcu, kao prva privatna ambulanta u gradu. Nalazila se do 1. juna 1999 na aerodromu, u Avalskoj ulici.
Od 1. juna 1999. god. nalazi se u sopstvenoj zgradi koja je planski napravljena za pružanje veterinarskih usluga i ispunjava sve zakonom propisane uslove. Treba napomenuti da spoljašnjost i unutrašnjost ove zgrade ne zaostaje za modernim evropskim i svetskim objektima ove vrste.

Vetland_zgrada                         veterinarska ambulanta- zgrada

Misija i vizija

Naš cilj je da vaše ljubimce održimo zdravim i da im produžimo životni vek, kako bi ste vi i vaša porodica uživali u svim čarima koje oni pružaju. Imajući to u vidu, preporučujemo redovne preglede i vakcinacije.

Od našeg osnivanja 1996. godine, kao prva privatna ambulanta u gradu, nudimo čitav niz usluga po najnovijim dostignućima iz veterinarske medicine. Mi težimo da budemo što bolji i stalno se usavršavamo, obrazujemo i poboljšavamo našu opremu.
VETLAND nudi vrhunske usluge iz sledećih oblasti: preventiva, hirurgija, dermatologija, porodiljstvo, stomatologija, interna, infektivne bolesti, kao i dijagnostiku (biohemijski pregled krvi, EKG, ultrazvuk) na najnovijim uređajima.

o_nama
U okviru VETLAND-a nalaze se i dobro opremljeni apoteka i petshop, gde po najpovoljnijim cenama možete naći lekove, preparate, hranu i opremu najboljih svetskih i domaćih proizvođača.

Flash info

Početkom aprila 2013. god., prvi u Šumadiji smo dobili LICENCU za obavljanje ''RADIJACIONE DELATNOSTI U OBLASTI RENTGEN DIJAGNOSTIKE U VETERINARSKOJ MEDICINI''!

Site Translate

Email lista

Vetland Social

Online posetioci

Imamo 5 gostiju na mreži
Share/Save/Bookmark