Ordinacija Dijagnostika Rentgen

Rentgen

Pin It

RADIOLOŠKA DIJAGNOSTIKA

rentgen_snimak

Savremenu veterinarsku medicinu danas je nemoguće zamisliti bez kvalitetne rentgenske dijagnostike. Ona nam svakodnevno omogućava postavljanje kliničke dijagnoze za gotovo sva oboljenja različitih organskih sistema naših pacijenata. Pregledi kardiovaskularnog sistema, abdominalnih organa i koštanog sistema u većini kliničkih slučajeva moraju se upotpuniti radiološkim pregledom da bismo što pre došli do pravilne dijagnoze. U najširem smislu reči to je dijagnostika kojom se može utvrditi prisustvo promena na celom telu.

Naš rentgen kabinet je opremljen savremenim rentgen aparatom (GIERTH HF-80), koji se koristi isključivo u VETERINARSKOJ MEDICINI. Od nedavno u našoj veterinarskoj stanici postoji mogućnost izrade rentgenskog snimka u digitalnoj formi. Prednosti ovakvog načina izrade rentgenske slike jeste bolji kvalitet dijagnostičke slike, uz istu ili manju dozu zračenja koja se može prilagoditi različitim veličinama pasa i mačaka, smanjen broj ponavljanja snimanja, mogućnost lakšeg arhiviranja snimaka, tako da snimak vašeg ljubimca možete dobiti u bilo kom trenutku u elektronskoj formi.

Flash info

Početkom aprila 2013. god., prvi u Šumadiji smo dobili LICENCU za obavljanje ''RADIJACIONE DELATNOSTI U OBLASTI RENTGEN DIJAGNOSTIKE U VETERINARSKOJ MEDICINI''!

Site Translate

Email lista

Vetland Social

Online posetioci

Imamo 6 gostiju na mreži
Share/Save/Bookmark