Informacije O nama

VETLAND info i članci

Zaposleni

Vetland tim doktora veterine i veterinarskih tehničara svojom stručnošću i zalaganjem spreman je da ispuni najviše standarde po pitanju veterinarskih usluga.

Dr Lazar V. Paunović

dr_Lazar_Paunovic

U ambulanti za kućne ljubimce radi Dr vet. med. spec. Lazar Paunović koji je ujedno i osnivač.

Po završetku srednje veterinarske škole, upisuje fakultet Veterinarske medicine u Beogradu (1989. god.) i uspešno ga završava 1995. god.

Po završetku osnovnih studija, oktobra 1996. god. upisuje postdiplomske specijalističke studije na smeru: Zdravstvena zaštita mesojeda. Svoj specijalistički rad kod mentora Prof. Dr Bosiljke Đurković pod nazivom “Ispitivanje raširenosti parvoviroze pasa na području opštine Kragujevac” brani maja 1999. god. i tako stiče zvanje Specijaliste zdravstvene zaštite mesojeda. Treba napomenuti da je Dr Lazar Paunović jedini specijalista u opštini Kragujevac iz gore pomenute oblasti.


Dr Anđela Aleksić

Dr vet. med. Anđela Aleksić

Nakon završene gimnazije u Kragujevcu 2009. godine, upisuje Fakultet veterinarske medicine u Beogradu. Diplomira 2015. godine nakon čega obavlja pripravnički staž u trajanju od godinu dana u PVA "Vet Planet" u Beogradu.

Od juna 2017. počinje sa radom u veterinarskoj stanici Vetland.

 


Dr Marko Milutinović

Dr Marko Milutinovic

Po završetku Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, počinje sa radom u Veterinarskoj stanici “VETLAND”, gde radi na poslovima asistenta prilikom hiruških i drugih intervencija.


 

Dr Damljan Đorđević

Dr Damljan Djordjevic

Dr Damljan Đorđević je završio Fakultet veterinarske medicine u Beogradu, 1995. god. Od tada, pa do 2014. god. radio u VS Kragujevac.

U VS Vetland radi od 2014. god. na poslovima programa mera.


Dr Milan Begović

dr vet med milan begovic

Po završetku srednje veterinarske škole u Svilajncu, upisuje Fakultet veterinarske medicine u Beogradu gde i diplomira 2000. god.Od 2000-2015. godine radi u VS Kragujevac.

Od 2016.godine radi u PVS Veland na poslovima zdravstvene zaštite životinja i poslovima programa mera.


Dr Nataša Đurđević

dr vet med spec natasa djurdjevic

Posle završene Prve kragujevačke gimnazije, upisuje Fakultet veterinarske medicine u Beogradu, koji završava 2001.godine.

U veterinarskoj ambulanti Vetland, obavlja pripravnički staž. Od 2003. do 2015.obavlja poslove vezane za kontrolu namirnica animalnog porekla i bezbednost hrane u Kragujevačkim preduzećima.

2013. godine na Fakultetu Veterinarske medicine u Beogradu posle završenih specijalističkih studija, stiče zvanje Specijaliste iz higijene i tehnologije namirnica. Od 2015. zaposlena kao odgovorno lice u Vet.apoteci Vetmedik Elena.


Dr Marko Bataveljić

dr vet med marko bataveljic

Dr Marko Bataveljić po zaršetku srednje veterinarske škole u Svilajncu, upisuje Fakultet veterinarske medicine u Beogradu 2009 koji završava 2016. godine i od tada radi u PVS kao pripravnik.


 

Milivoje Milivojević

milivoje milivojevic

Milivoje Milivojevic veterinarski tehničar, završio je srednju veterinarsku školu u Rekovcu 2015. godine. U PVS Vetland odrađuje pripravniči staž, gde nakon položenog stručnog ispita zasniva radni odnos. Radi na poslovima vetreinaskog tehničara u ambulanti i poslovima DDD.

Galerija fotografija - apoteka i pet shop

Pogledajte online galeriju fotografija naše apoteke i pet shop-a.

Još članaka...

Strana 1 od 2

Početak
Prethodna
1

Flash info

NOVO! Najmoderniji FLEXI FASHION proizvodi.

Site Translate

Email lista

Vetland Social

Online posetioci

Imamo 2 gostiju na mreži